CREATON építészhallgatói pályázati űrlap 2017

TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ
Tető az építészetben
CREATON Pályázat ÉPÍTÉSZHALLGATÓK számára

Az immár hagyományos Építész Pályázat mellett 2017. évben első alkalommal hirdeti meg a CREATON South-East Europe Kft. országos nyílt építészhallgatói pályázatát, amelyen bármilyen funkciójú épület tervével lehet indulni.

Beadási határidő: 2017. október 31.

További információ a CREATON South-East Europe Kft. termékeivel műszaki megoldásaival kapcsolatosan, illetőleg alkalmazástechnikai CD (Archicad) igénylése:
E-mail: info@creaton.hu
www.creaton.hu

 

Pályázóra vonatkozó adatok
A pályaműre vonatkozó adatok
m2
Pályázati anyag
A pályázati anyagnak tartalmaznia kell 1 db digitális tabló 60×60-100 cm-es méretben, 300 dpi/inch felbontással, amely tartalmazza legalább a megértéshez szükséges léptékű és mennyiségű tervanyagot, a terv írásos munkarészét, koncepcióábrákat. A tervlapon kötelezően fel kell tüntetni a szerző és konzulens nevét és az építmény megnevezését, tervezés valós v. fiktív helyszínét, illetve maximum 4 db látványtervet. A pályázati anyaghoz külön kérjük becsatolni a minimum 4 db látványtervet külön, nagy felbontású képként, a hallgatói jogviszony igazolást, és a terv írásos munkarészét külön dokumentumként az anyaghasználat részletes indoklásával. Kérjük, adja meg továbbá a homlokzati anyag kiválasztási okait (minimum 4-5 mondatos indokolás a termék felhasználásáról). A pályázó az anyagokat .zip, .bz2, .gz, .rar, .tar formátumban tömörítve itt tudja feltölteni.
Társszerzők
A megnevezett épület tervezésében az alább felsorolt társszerzők működtek közre. Kijelentem, hogy az alább felsorolt társszerzők a pályázaton történő részvételhez hozzájárultak.